Innebandy!

Hej!
Idag har jag spelat innebandy. Vi spelade 3 matcher, första matchen mot Särö 6-1 till oss, andra mot Sandö 4-1 till oss och sista matchen mot Läjet 3-3!!!!!
Vi hade många chanser mot Läjet när det bara var sekunder kvar ;P Men i hann inte göra något mål då. Så det blev 3-3. Våran målvakt Ellinor var jätte duktig♥
Vi var jättebra idag tycker jag. Några av de som var med var:
Elin
Vilma J R
Wilma  J
Amanda
Alice
Louise
Stina
Matilda
Ellinor
Kajsa
... och så jag :)

Nu ska jag kolla på Gladiatorerna på tv4play. Jag såg inte det igår för jag var på fest hos Ludwig och Isabelle.
Kram Tilde

My friend!

Här kommer lite bilder på min kompis....
Så här snygg har jag aldrig sett Nellie förut :)
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!

Kul grej :)


Sova över med Nellan!

Hej allihopa!
Idag ska jag sova över med min kompis Nellie♥
Jag väntar på att de ska komma och hämta mig. Jag kunde ju åkt dit nu men Nellie ringde och sa att hon var på Coop så de kunde hämta mig istället. Vi kommer att ha det jätteskoj :)
Men annars så har jag inte gjort så mycket, jo vart i skolan också...

Pannkakor för 1 person

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag är hungrig och nu ska jag göra pannkakor. Här kommer receptet, räcker till 1 person:
1 ägg 
1 dl mjöl
1/4 krm salt
2 dl mjölk 
1 tsk vaniljsocker 
Gör så här:
Bland mjöl, salt, vaniljsocker, Häll i mjölk och till sist ägget.
Stek i lite smör.
Servera med något gott du tycker om, sylt, socker, bär och en kanske lite glass.
Mums!

Cupcakes!

Idag har jag, mamma och Noel bakat cupcakes! De blev jättefina tycker jag. Goda tror jag, har inte smakat än!!!







Hahaha!!!

Hahaha!!!
Har ni sett att jag har fått en "Google översättning" på min blogg? Nu kan du alltså byta språk och se hur mina inlägg skulle sett ut om jag vore tex. dansk, kines, amerikan eller varför inte finsk? :) Prova vilket språk du vill och prova att läsa! Jättekul!!!

Sjuk ;(

Igår kväll fick jag feber. Det är många i min klass som är sjuka så jag har säkert blivit smittad nu den första skolveckan efter jullovet. Jag är förkyld och har feber. Idag skulle jag egentligen ha spelat sammandrag i innebandyn, men det blev ju inget med det. Jag åkte dit och kollade en stund bara. Sen åt vi lunch på Mignon på stan. Jag åt tacotallrik och det var jättegott. Jag fick en minisemla också, men den fick vi ta med hem för jag orkade inte den. Sedan åkte jag hem och vilade. Jag har legat i soffan hela eftermiddagen och bara slappat och tittat på tv.
Pappa har åkt till Italien idag kl. 4 på morgonen. Jag och mamma vaknade också och kunde inte somna om efteråt. Till slut frågade mamma om jag ville spela Wordfeud! Det gjorde vi och klockan var typ halv fem. Sedan blev vi trötta igen och somnade om som tur var.
Noel och mamma har varit på det nya biblioteket idag och kollat. Det var fint tyckte de. Jag får åka dit en annan dag istället och kolla.
Ikväll blir det mys med godis och Gladiatorerna. Jag missade förra veckans avsnitt när vi hade gäster, men ikväll ska jag kolla. Hoppas det är bra.
Ha en jättebra lördagkväll alla!
Kram Tilde♥
I am a fool! = Jag är en knäppis!

Lady Gaga :)

Det här är en av mina favvolåtar! The Egde Of Glory :)

Helg!

Hej!
Nu är det är äntligen helg igen :)
Idag kommer The Voice Sverige. Lite senare idag ska jag kanske vara med Elma, jag ska fråga om hon vill gå på kakbufe´ (jag vet inte hur man stavar till bufe/bufe´)
Jag bloggar nog mer senare idag för jag måste äta, är super hungrig!!!!
Hej då/Tilde♥

Elma<3

Hej!
Nu är jag med min bästa kompis Elma♥
Vi håller på att spela pingis, jag vann förrsta matchen med 11-4!!!!!!!!!
Heeeja miiig :)
Imorgon är det fredag, gött... Då ska jag på fest. Jag har inget mer att säja så hej då!
Kramar Tilde!

Sveriges mästerkock!

Ikväll börjar ett av mina favoritprogram, Sveriges mästerkock♥ Förra säsongen såg jag alla avsnitt tror jag. Jag tycker det är roligt att se när de lagar mat på tid och allt måste bli perfekt innan de låter de riktiga kockarna smaka på det de lagat.

En bra låt<33


Lite blandade bilder..

Här kommer lite blandade bilder..


Fint väder!

Hej!

Idag har jag och familjen gått ner till havet. Vi fikade där, jag och Noel lekte lite på Annabåten! När vi skulle sätta oss och fika såg pappa något som låg på marken. Det var ett dött svan huvud, den hade säkert varit död rätt länge för det var bara skallbenet kvar. Sedan gick vi upp till farmor och farfar.
Här kommer en bild från dagen:

Fin bild!


RSS 2.0