Sommarbilder

Hej alla bloggare! Här kommer lite bilder som jag och mina kompisar har fotat i sommar. Ikväll ska jag och min familj sova i vårat nya tält! <3 . Imorgon ska jag spela fotbollsturnering med bästa laget TFF!!! <3 :) TFF äger. Berättar imorgon hur det gick i matcherna.













Min tokiga familj :)


Midsommar

Imorgon är det Midsommarafton. Ikväll har jag och mamma varit ute och plockat midsommarblommor :)
Vi har också varit nere i stan och provat ut en midsommarkrans till mig på en butik som heter deFine.

Imorgon ska vi träffa mina kusiner på dagen och äta midsommarlunch. Sen ska vi dansa kring midsommarstången i Läjet. Jag hoppas att det inte kommer att regna för vi ska cykla dit....

På kvällen kommer alla hit och min äldsta kusin ska ha med sig sin kille Johan. Han är jättesnäll. Så här ser Johan och Hanna ut <3



Glad midsommar på er alla!! ;D


Matskola

Den här veckan har jag gått på matskola i 4H. Vi har varit på Påskbergsskolan och jag gick med Otto.
Under veckan har vi lagat köttgryta, kyckling, soppa, ostkaka, scones m.m.
Det har varit jättekul!! Kolla på bilderna ;)






Smarrig ostkaka^^



Min kanin Ludde

Detta är första dagen jag fick min kanin för tre år sedan. Han finns inte mer men var väldigt gullig!<3


Kul framför datorn

Min beskrivning


Lördag

Idag har jag spelat sammandrag med mitt lag Lilla Träslövs FF. Först spelade vi mot Värö. De var jätteduktiga för de vann över  oss med 5-1. Jag spelade vänster back i första matchen. Sen spelade vi mot Träslövsläge och det gick bättre. Då vann vi med 7-0!! Jag spelade fram till två av målen.
Pappa har åkt till Italien idag för att jobba, så jag, Noel och mamma är själva hemma. Vi har varit på stan och köpt present till Nellie Wilhelmsson som jag ska på kalas hos imorgon.
Efter fotbollen bakade jag och mamma rabarbermuffins med jordgubbar <3. Vi smakade på dem nyss och de var smaskiga. Ikväll har vi varit på Stantons och ätit middag. Jag tog kebabrulle, det har jag aldrig ätit förut och jag blev proppmätt och fick nästan ont i magen. Noel åt kebabpizza och mamma åt sallad.
Noel och jag har börjat samla på pantburkar som vi ska panta sen. Ikväll hittade vi fem burkar som vi ska panta imorgon. När vi har samlat ihop tillräckligt mycket pengar ska vi köpa varsin jättestor glass på Tre Toppar ;)

Det känns inte som att det är sommar idag för det regnar ju så mycket. Nu har vi lite lördagsmys och äter godis och tittar på TV.

Ha en bra kväll!!
Puss Tilde<33

Upprepning


Äntligen sommarlov! :)


Ny header och bakgrund! + Skolavslutning<3

Heej!

Idag har jag fixat en ny header;)
Jag blev jätte nöjd med den! Det är ju en massa olika färger och det gillar jaaaag:D
Idag var det Skolavslutning det är ju superbra<3!



Så här såg jag ut ♥♥



Kalas!


Knäppisar!<3


RSS 2.0